100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 2.0 TDI 150 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENCADILLACMAZDARENAULT. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Verschillende wiellagers op uw auto

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TDI past. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III (3V3)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.