100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 2.0 TDI 4x4 190 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TDI 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TDI 4x4

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Verschillende wiellagers op uw auto

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Versleten wiellagers op een auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Elke SKODA SUPERB III (3V3) heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.