100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 2.0 TDI 4x4 150 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TDI 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TDI 4x4

Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUVAUXHALLLDVNISSANIVECO. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Verschillende wiellagers op uw auto

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA SUPERB III (3V3).

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.