100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 2.0 TSI 220 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TSI

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Wij controleren altijd bij de SKODA SUPERB III (3V3) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Elke SKODA heeft een eigen VIN-nummer.

Versleten wiellagers op een auto

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Demontage is geen heel lastige klus. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHISUBARUJAGUARFERRARIKIA. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.