100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 2.0 TSI 4x4 280 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TSI 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA SUPERB III (3V3) 2.0 TSI 4x4 past. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III (3V3)

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Verschillende wiellagers op uw auto

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.