100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 1.4 TSI 4x4 150 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 1.4 TSI 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 1.4 TSI 4x4

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5). Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Elke SKODA heeft een eigen VIN-nummer.

Versleten wiellagers op een auto

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIALINCOLNMITSUBISHICHRYSLER. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.