100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 1.5 TSi 150 PK
Bouwjaar 02.2017 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 1.5 TSi

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 1.5 TSi

Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Verschillende wiellagers op uw auto

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Versleten wiellagers op een auto

Je kunt bij ons betalen via iDeal Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Pagid, Rofren, Zimmermann, Lucas, Brembo en Bosch

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.