100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI 190 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 2.0 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 2.0 TDI heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) komen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Verschillende wiellagers op uw auto

Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen.

Wiellagers kopen SKODA

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGPEUGEOTPORSCHEJEEPSKODASEAT. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.