100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI 4x4 150 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 2.0 TDI 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAFROVERJEEP. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 2.0 TDI 4x4

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) komen.

Versleten wiellagers op een auto

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.