100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TSI 4x4 280 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 2.0 TSI 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 2.0 TSI 4x4 past. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Versleten wiellagers op een auto

Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.