100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 1.2 TSI 110 PK
Bouwjaar 05.2015 - 12.2017

Wiellagers SKODA YETI (5L) 1.2 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA YETI (5L) 1.2 TSI. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Verschillende wiellagers op uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Wiellagers kopen SKODA YETI (5L)

A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.