100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 1.2 TSI 105 PK
Bouwjaar 09.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA YETI (5L) 1.2 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA YETI (5L) 1.2 TSI

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA YETI (5L) komen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGHYUNDAIMGSMARTSAAB.

Versleten wiellagers op een auto

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.