100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 1.4 TSI 125 PK
Bouwjaar 05.2015 - 12.2017

Wiellagers SKODA YETI (5L) 1.4 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAMAZDAVOLVO. Elke SKODA YETI (5L) 1.4 TSI heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers kopen SKODA YETI (5L)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven.

Versleten wiellagers op een auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.