100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 1.4 TSI 122 PK
Bouwjaar 06.2010 - 05.2015

Wiellagers SKODA YETI (5L) 1.4 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in.

Verschillende wiellagers op uw auto

Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA YETI (5L) 1.4 TSI past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Wiellagers kopen SKODA YETI (5L)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.