100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 1.6 110 PK
Bouwjaar 04.2014 - 12.2017

Wiellagers SKODA YETI (5L) 1.6

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUMERCEDES-BENZSUZUKINISSAN. Wij controleren altijd bij de SKODA YETI (5L) 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Wiellagers kopen SKODA YETI (5L)

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Versleten wiellagers op een auto

Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Elke SKODA heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.