100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 1.6 TDI 105 PK
Bouwjaar 11.2010 - 05.2015

Wiellagers SKODA YETI (5L) 1.6 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt.

Versleten wiellagers op een auto

Wij controleren altijd bij de SKODA YETI (5L) 1.6 TDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Wiellagers kopen SKODA YETI (5L)

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABAUDILADAROVERLOTUS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.