100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 2.0 TDI 140 PK
Bouwjaar 11.2011 - 12.2017

Wiellagers SKODA YETI (5L) 2.0 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA YETI (5L) 2.0 TDI

Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA YETI (5L), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid.

Versleten wiellagers op een auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.