100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 2.0 TDI 150 PK
Bouwjaar 05.2015 - 12.2017

Wiellagers SKODA YETI (5L) 2.0 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid.

Verschillende wiellagers op uw auto

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Zimmermann, TRW, Bendix, Textar, ATE, Jurid, Brembo, ABS, Rofren en Bosch Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSAABLEXUSHYUNDAIDODGESEAT. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Wiellagers kopen SKODA YETI (5L) 2.0 TDI

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA YETI (5L) past. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.