100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 2.0 TDI 110 PK
Bouwjaar 11.2009 - 12.2017

Wiellagers SKODA YETI (5L) 2.0 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHOLDSMOBILECHRYSLER.

Wiellagers kopen SKODA YETI (5L) 2.0 TDI

Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Elke SKODA YETI (5L) heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.