Wiellagers SMART

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen SMART

Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water.

Juiste wiellager voor uw auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Bekijk ook alle smart wiellagers op RemOnderdelen.nl