100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR 1.1 75 PK
Bouwjaar 01.2004 - 06.2006

Wiellagers SMART FORFOUR (454) 1.1

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SMART FORFOUR
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 200295
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 40 mm
Ø Buiten diameter: 74 mm
Breedte: 36 mm
Breedte: 34 mm
Gewicht: 0,79 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
27,16
67,91
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen.

Wiellagers kopen SMART FORFOUR (454) 1.1

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART FORFOUR (454) komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.