100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR 1.1 64 PK
Bouwjaar 02.2005 - 06.2006

Wiellagers SMART FORFOUR (454) 1.1

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SMART FORFOUR
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201403
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 26 mm
Ø Buiten diameter: 75 mm
Aantal wielbouten: 4 -gat
Breedte: 70 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Buitendraad 2 [mm]: 137 mm
Gewicht: 3,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
61% Korting
67,00
171,79
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Wiellagers kopen SMART FORFOUR (454) 1.1

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, TRW, Brembo, Bendix, Zimmermann, Lucas en Textar Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Wij controleren altijd bij de SMART FORFOUR (454) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.