100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR 1.3 95 PK
Bouwjaar 01.2004 - 06.2006

Wiellagers SMART FORFOUR (454) 1.3

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SMART FORFOUR
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201403
Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 26 mm
Ø Buiten diameter: 75 mm
Aantal wielbouten: 4 -gat
Breedte: 70 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Buitendraad 2 [mm]: 137 mm
Gewicht: 3,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
61% Korting
67,00
171,79
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Wij controleren altijd bij de SMART FORFOUR (454) 1.3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Wiellagers kopen SMART FORFOUR (454)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHECHEVROLETLANCIARENAULTJEEPSMART. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.