100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR 1.5 109 PK
Bouwjaar 01.2004 - 06.2006

Wiellagers SMART FORFOUR (454) 1.5

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SMART FORFOUR
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201403
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 26 mm
Ø Buiten diameter: 75 mm
Aantal wielbouten: 4 -gat
Breedte: 70 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Buitendraad 2 [mm]: 137 mm
Gewicht: 3,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
61% Korting
67,00
171,79
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen.

Wiellagers kopen SMART FORFOUR (454) 1.5

Elke SMART FORFOUR (454) heeft een eigen VIN-nummer. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Versleten wiellagers op een auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART past. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.