100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR 1.5 BRABUS 177 PK
Bouwjaar 05.2005 - 06.2006

Wiellagers SMART FORFOUR (454) 1.5 BRABUS

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SMART FORFOUR
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201403
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 26 mm
Ø Buiten diameter: 75 mm
Aantal wielbouten: 4 -gat
Breedte: 70 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Buitendraad 2 [mm]: 137 mm
Gewicht: 3,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
61% Korting
67,00
171,79
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SMART FORFOUR (454) 1.5 BRABUS

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Elke SMART FORFOUR (454) heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Versleten wiellagers op een auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.