100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR 1.5 CDI 68 PK
Bouwjaar 09.2004 - 06.2006

Wiellagers SMART FORFOUR (454) 1.5 CDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SMART FORFOUR
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201403
Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 26 mm
Ø Buiten diameter: 75 mm
Aantal wielbouten: 4 -gat
Breedte: 70 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Buitendraad 2 [mm]: 137 mm
Gewicht: 3,06 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
61% Korting
67,00
171,79
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SMART FORFOUR (454) 1.5 CDI

Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten.

Versleten wiellagers op een auto

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACFIATCHRYSLER.

Verschillende wiellagers op uw auto

Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART FORFOUR (454) komen. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.