100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR Hatchback 0.9 90 PK
Bouwjaar 11.2014 - tot heden

Wiellagers SMART FORFOUR Hatchback (453) 0.9

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Elke SMART FORFOUR Hatchback (453) 0.9 heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART FORFOUR Hatchback (453). Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam.

Wiellagers kopen SMART

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Versleten wiellagers op een auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.