100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR Hatchback 0.9 Brabus 109 PK
Bouwjaar 07.2016 - tot heden

Wiellagers SMART FORFOUR Hatchback (453) 0.9 Brabus

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SMART FORFOUR Hatchback (453) 0.9 Brabus

Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART FORFOUR Hatchback (453), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond.

Versleten wiellagers op een auto

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.