100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR Hatchback 1.0 60 PK
Bouwjaar 11.2014 - tot heden

Wiellagers SMART FORFOUR Hatchback (453) 1.0

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Wiellagers kopen SMART FORFOUR Hatchback (453) 1.0

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Elke SMART FORFOUR Hatchback (453) heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Versleten wiellagers op een auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.