100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR Hatchback electric drive / EQ 56 PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Wiellagers SMART FORFOUR Hatchback (453) electric drive / EQ

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SMART FORFOUR Hatchback (453) electric drive / EQ

Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART FORFOUR Hatchback (453). Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Versleten wiellagers op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTDAIMLERSSANGYONGVW VOLKSWAGEN. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Verschillende wiellagers op uw auto

Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.