100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabriolet 0.9 90 PK
Bouwjaar 09.2015 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Cabriolet (453) 0.9

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART FORTWO Cabriolet (453) 0.9 past. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Wiellagers kopen SMART FORTWO Cabriolet (453)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART komen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Versleten wiellagers op een auto

Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.