100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabriolet 0.9 Brabus 109 PK
Bouwjaar 07.2016 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Cabriolet (453) 0.9 Brabus

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SMART FORTWO Cabriolet (453) 0.9 Brabus

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART FORTWO Cabriolet (453). De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIBMWLANCIAALFA ROMEO. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus.

Versleten wiellagers op een auto

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.