100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabriolet electric drive / EQ 56 PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Cabriolet (453) electric drive / EQ

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Wiellagers kopen SMART FORTWO Cabriolet (453) electric drive / EQ

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART FORTWO Cabriolet (453). Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.