100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 0.9 Brabus 109 PK
Bouwjaar 07.2016 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Coupé (453) 0.9 Brabus

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Wiellagers kopen SMART FORTWO Coupé (453) 0.9 Brabus

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART FORTWO Coupé (453). Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.