100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé electric drive 82 PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Coupé (453) electric drive

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wij controleren altijd bij de SMART FORTWO Coupé (453) electric drive dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART FORTWO Coupé (453) past. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers.

Versleten wiellagers op een auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers kopen SMART

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHISEATLINCOLN. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.