100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé electric drive / EQ 56 PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Coupé (453) electric drive / EQ

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. De wegligging is een stuk minder goed. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Verschillende wiellagers op uw auto

Elke SMART FORTWO Coupé (453) electric drive / EQ heeft een eigen VIN-nummer. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Wiellagers kopen SMART FORTWO Coupé (453)

Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.