Wiellagers SSANGYONG

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid.

Speling op een wiellager ondervangen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Juiste wiellager voor uw auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.