100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3 150 PK
Bouwjaar 01.2002 - 06.2006

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 2.3

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. De meeste moderne wiellagers zijn geseald.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 2.3

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) komen. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.