100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.9 D 98 PK
Bouwjaar 11.1997 - 10.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 2.9 D

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Elke SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 2.9 D heeft een eigen VIN-nummer. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Versleten wiellagers op een auto

Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ)

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.