100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.9 TD 120 PK
Bouwjaar 04.1998 - 02.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 2.9 TD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 2.9 TD

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Elke SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Versleten wiellagers op een auto

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.