100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO FAMILY 2.2 D Vierwielaandrijving 69 PK
Bouwjaar 06.1993 - 05.1997

Wiellagers SSANGYONG KORANDO FAMILY 2.2 D Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Elke SSANGYONG KORANDO FAMILY 2.2 D Vierwielaandrijving heeft een eigen VIN-nummer. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG KORANDO FAMILY dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers kopen SSANGYONG

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen.

Verschillende wiellagers op uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.