100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.5 D Vierwielaandrijving 79 PK
Bouwjaar 06.1993 - 05.1997

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (K5, K9) 2.5 D Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTGMCOPEL.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Je kunt bij ons betalen via overboeking, iDeal en AfterPay Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO (K5, K9) 2.5 D Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG KORANDO (K5, K9) past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.