100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.3 143 PK
Bouwjaar 01.1999 - 11.2006

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.3

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENIVECODACIACITROENLINCOLN. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.3

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG KORANDO (KJ).

Versleten wiellagers op een auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SSANGYONG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.