100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.3 140 PK
Bouwjaar 05.1997 - 02.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.3

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Versleten wiellagers op een auto

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENPONTIACBMW. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.3

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KORANDO (KJ) komen. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SSANGYONG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.