100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.3 150 PK
Bouwjaar 01.2002 - 06.2006

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.3

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Verschillende wiellagers op uw auto

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.3.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO (KJ)

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SSANGYONG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIDACIAPEUGEOTCITROEN.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.