100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.9 D 99 PK
Bouwjaar 06.1997 - 10.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.9 D

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Elke SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.9 D heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Versleten wiellagers op een auto

Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLPLYMOUTHROVERGMCLINCOLNCHRYSLER. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO (KJ)

Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.