100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.9 D 98 PK
Bouwjaar 12.1996 - 10.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.9 D

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.9 D

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KORANDO (KJ) komen. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Versleten wiellagers op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATHYUNDAIMERCEDES-BENZNISSANALFA ROMEOLANCIA. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.