100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.9 TD 120 PK
Bouwjaar 04.1998 - 11.2006

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.9 TD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO (KJ) 2.9 TD

Elke SSANGYONG KORANDO (KJ) heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG komen. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Verschillende wiellagers op uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTJAGUARSSANGYONGLOTUSPONTIAC.

Versleten wiellagers op een auto

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een wiellager mag je niet horen bewegen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.