100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 3.2 212 PK
Bouwjaar 01.1999 - 02.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (KJ) 3.2

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO (KJ) 3.2

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KORANDO (KJ) komen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERALFA ROMEOPLYMOUTH.

Versleten wiellagers op een auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. De meeste moderne wiellagers zijn geseald.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.