100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 3.2 209 PK
Bouwjaar 12.1996 - 11.2002

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (KJ) 3.2

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Versleten wiellagers op een auto

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke SSANGYONG KORANDO (KJ) 3.2 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERFERRARISKODA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG KORANDO (KJ) past.

Wiellagers kopen SSANGYONG

Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.